Frukostdejt och BVC

 
Idag är det en vecka sedan som M kom till världen och vi njuter fortfarande till fullo. Hon är verkligen den bästa frukostdejt man kan ha. Lägger vi henne i babynestet på bordet så ligger hon och är supernöjd, bara man pratar med henne och ger henne uppmärksamhet, vilket inte är särskilt svårt...
     Vi hade verkligen inte kunnat få en snällare bebis. Hon skriker ytterst sällan, sover redan hela natten utan att vakna och skulle hon vakna så händer det max 1 gång per natt, vi ammar och sen somnar hon vid bröstet.
 
Igår kom vår skötare på BVC på besök för inskrivning, information och lite kontroller. Vi fick ett kvitto på att hon äter som hon ska. Hon vägde 3500g och har snart gått upp till sin födelsevikt, vilket känns jätteskönt. Vi börjar verkligen bli proffs på amningen och har inte haft några som helst problem, so far. Nu hoppas jag bara att det fortsätter såhär!

Kommentarer
Postat av: Heléna

Så härligt att allt går så bra! Hon är verkligen supersöt med sina nyfikna ögon! Hoppas du mår bra också :) Kram <3

2016-01-29 @ 18:04:38
URL: http://helna.blogg.se
Postat av: paulina

men wow vilken fin tjej du har! och vad vaken hon är för att vara en vecka. stort grattis till lilla underverket. kramar

2016-01-30 @ 13:08:49
URL: http://paulinablad.vimedbarn.se
Postat av: m a r i a

Vilket litet underverk ni har gått och skaffat er! Så skönt att det fungerar med mat och sömn, allting går ju liksom så mycket lättare då! :)

2016-01-30 @ 14:14:04
URL: http://mariabergstrom.blogg.se/
Postat av: Emmelie -Mamma till två, ssk-student och kär.

Men att sova hela natten redan? Herregud vilken tur ni haft <3

2016-01-30 @ 19:07:56
URL: http://www.emmgus.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback