Mamma upp i dagen

 
Min mamma skickade en bild från när jag var liten och visst är M otroligt lik mig. Samma lilla näsa, de små läpparna med skarp amorbåge och stora ögon! Bara håret som var kolsvart och tjockt på mig medan M har en blond liten kalufs. 

Frukostdejt och BVC

 
Idag är det en vecka sedan som M kom till världen och vi njuter fortfarande till fullo. Hon är verkligen den bästa frukostdejt man kan ha. Lägger vi henne i babynestet på bordet så ligger hon och är supernöjd, bara man pratar med henne och ger henne uppmärksamhet, vilket inte är särskilt svårt...
     Vi hade verkligen inte kunnat få en snällare bebis. Hon skriker ytterst sällan, sover redan hela natten utan att vakna och skulle hon vakna så händer det max 1 gång per natt, vi ammar och sen somnar hon vid bröstet.
 
Igår kom vår skötare på BVC på besök för inskrivning, information och lite kontroller. Vi fick ett kvitto på att hon äter som hon ska. Hon vägde 3500g och har snart gått upp till sin födelsevikt, vilket känns jätteskönt. Vi börjar verkligen bli proffs på amningen och har inte haft några som helst problem, so far. Nu hoppas jag bara att det fortsätter såhär!

Bebisbubblan

 
Hälsningar från bebisbubblan! 
Idag är lillskrutten 4 dagar gammal och vi njuter av varje minut tillsammans med henne. Man kan verkligen inte beskriva med ord kärleken man känner för denna lilla varelse. Varje gång hon sover eller spenderar tid med pappa, så saknar jag henne, även om jag fysiskt sett bara är en halv meter ifrån henne. 
     Hormonerna har börjat spöka och jag kan helt plötsligt börja storgråta. Bara jag tänker på hur mycket jag älskar min dotter och hur perfekt hon är, sprutar tårarna hej vilt. Att bli mamma är verkligen det bästa som hänt mig och även om tröttheten och smärtan efter förlossningen fortfarande gör sig påmind så njuter jag varje sekund!