Min läskiga lilla isbjörn och jag

 
Man känner våren i luften och vi är inte sena med att ge oss ut på promenad i vårsolen. Idag blir det ett besök i Vintervikens trädgård och en fika på dess trädgårdscafé. Jag har velat åka dit i ett halvår men vi har alltid fått förhinder så nu är det på tiden. Vad ska ni hitta på en söndag som denna?

Lilla älsklingen

 
Oj, här var det tyst. Jag hinner ju inte med någonting mellan blöjbyten, amning och läggning.
     Jakob har börjat jobba igen och jag är officiellt mammaledig. Det är tufft och verkligen som alla säger, ett heltidsjobb, men jag älskar dagarna jag får spendera med min dotter och se hur hon utvecklas till sin egen person och varje dag lär jag mig något nytt om henne. 
     Nu är hon hela 5 veckor och jag känner väl att det snart är dags att sammanfatta förlossningen. Jag ska försöka få tid att skriva på den så snart jag kan så jag fortfarande har den någerlunda färsk i minnet. Dessutom har jag bunkrat upp med lite annat smått och gott som kommer på bloggen inom kort. 
     Nu önskar vi er en fortsatt trevlig helg :)

Dagens Mini-me

 
Idag hade vi stämt träff med ett gäng andra mammor med barn i samma ålder som Minou och vi skulle äntligen få komma ut och vara lite sociala. Men som ett brev på posten så kom den där trotsighet som vi bara har väntat på och fasat inför i 3,5 veckor, då vi bara är vana vid en konstant nöjd bebis.
     Idag skulle hon då inte låta mamma duscha och göra sig färdig utan så fort hon hade somnat i min famn och jag la ner henne i nestet så började hon gallskrika. Upp igen, ge tutten, snutt 3-4 gånger och sen däckad bebis. Återigen försiktigt försöka lägga ner henne i nestet. Resultat: gallskrik. Om och om igen. Och ibland fungerade inte ens min famn. Stackars trött mamma satt och tårarna bara sprutande åt alla håll för att hon inte kunde trösta sitt barn. 
     Nu har J kommit hem från jobb och jag har fått DUSCHA! Det har nog aldrig varit så skönt som just idag ;)