Randigt

 
 
Trots att jag lovat mig själv att inte köpa något till barnet innan vecka 12, så kunde jag bara inte motstå när jag såg denna supersöta body. Både jag och sambon jobbar som frilansfotograf så gissa om den passade perfekt. Och den blev väldigt uppskattad av J vill jag lova.
Sen tänkte jag att om jag ändå skulle göra mig mödan att gå till kassan, dra upp mitt kort och slå in min pinkod så kunde jag lika bra plocka på mig några söta bodys till. Så det blev ett trepack med två randiga och en helvit. Hen kommer bli snyggast på stan!

Cravings

 
Blir så ledsen i ögat. J kom hem med ett helt fantastiskt gott mörkt bröd igår innehållande frön och har någons sorts sötma som jag så känner igen men inte kan komma på. Har suttit en timme nu och försökt hitta var det säljs och försökt tänka ut vad det innehåller för J har ingen koll, men nu sitter jag här med en skiva av brödet kvar och inte har jag blivit mycket klokare. Jag vill ha! Nej, jag vill inte ha. Jag MÅSTE ha! Och det NU!
 

Mage vecka 7

 Vecka 7 (6+2)
 
Egentligen känner jag ingen jätteskillnad mer än att magen är något mer uppblåst än vanligt. 
Oh, vad jag längtar tills magen är så där stor och rund och när den är i vägen så man inte ens kan knyta skosnörena! Mys på väg!
 
Idag blev det en välförtjänt ledig dag från jobbet. Är helt slut och har sovit väldigt dåligt de senaste nätterna och att få vakna utvilad utan alarm klockan 9 idag var helt fantastiskt! Mitt imunförsvar är verkligen kasst och jag har varit förkyld i över 2 veckor, som inte verkar vilja lägga sig. Har förvisso läst att all fokus läggs på barnet så att det håller sig friskt, så jag ska väl egentligen inte klaga.
 
Nu blir det soffmys hela dagen! Jag planerar att inte röra mig en centimeter idag, mer än till köket för jäklar vad suget fått sig en tvist! ;)