TräningsmotivationSåhär pigg känner jag mig just nu. Och i och med det tänkte jag ta upp detta med träning...
     Mitt mål att vara tillbaka på gymmet 2 månader efter förlossning har inte riktigt blivit av. Det har blivit att jag gått till gymmet bara 2 gånger och egentligen har jag alla förutsättningar till att kunna åka iväg nu när J har varit hemma en del. 
     I juni måste jag vara tillbaka för att instruera igen för att kunna behålla min licens, vilket har satt stor press på mig under hela graviditeten och motivation att sätta igång med träningen så snart som möjligt efter förlossningen har verkligen funnits där. Nu när det endast är 2 månader kvar känns det allt annat än möjligt. Jag har fortfarande 20 kilo kvar att gå ner till min innan-graviditeten-vikt och flåset är allt annat än bra efter en graviditet med alla sorts krämpor. Därför har jag skapat en kategori på bloggen för just träning som förhoppningsvis ska hjälpa mig med motivationen och att stärka en mammakropp. Dags att sätta igång på riktigt, rätt in i kaklet!

Kommentarer
Postat av: Heléna

Det kommer gå jättebra bara du kommer igång igen. Det brukar vara de första gångerna det tar emot och sedan släpper det oftast och allt flyter på som vanligt :) Överskottskilona ger med sig när du kommer igång och rör mer på dig :) Jag gick upp ca 30 kg under min fjärde och sista graviditet och höll på att ge upp hoppet om att återfå min vanliga kropp, men med långa promenader och en medvetenhet om vad jag stoppade i mig så lossade det vartefter. Lycka till <3

Svar: Tack snälla! Det är verkligen de första veckorna som är de jobbigaste. Har redan gått igenom en viktnedgång på 20kg genom träning och bra kosthållning precis innan graviditeten. Så klarade jag det då så kommer jag klara det nu och jag ser verkligen fram emot att träna mot ett mål igen som jag gjorde då för jäklar vad bra man mådde ;) grym du är som klarade det! :) kram!
Embla Sofia - UNG GRAVID

2016-04-10 @ 15:43:42
URL: http://helna.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback